Kehräämön joulutori 26.-27.11.2016

Marraskuun viimeisenä viikonloppuna oli Kehräämön joulutori, ja myös täällä museolla oltiin joulutunnelmissa.

Lauantaina 26.11. oli Suomen luonnonsuojeluliitosta Karri Jutila museolla lintuasiantuntijana klo 10-12, ja häneltä sai kysellä vaikkapa lintujen talviruokinnasta. Varsin pitkiä keskusteluja näyttikin syntyvän lintujen maailmasta, ja lisäksi mukaan sai napata pöydältä luonnonsuojelulehtiä sekä siemenkakkuja, joilla voi kotona itse lintuja ruokkia. Käteviä erityisesti juuri tähän vuodenaikaan.

Koko viikonlopun ajan oli ilmainen glögitarjoilu, suklaata ja pipareitakin löytyi pöydästä.

Lapset ja aikuiset saivat askarrella kotiin hienoja punatulkkuja. Erityisesti hilpeyttä ja kiinnostusta lasten keskuudessa toi Karrin tuoma kosketinsoitin, josta pystyi kokeilemaan ja kuuntelemaan erilaisia linnunääniä.

Väkeä oli viikonloppuna ihan mukavasti. Välillä oli rauhallisempaa, välillä taas tuli väkeä kerralla runsaasti. Näin on kuulemma ollut aikaisemmissakin tapahtumissa. Puheensorinaa riitti, ja asiakkaiden kanssa oli mukava jutella ja vastailla kysymyksiin.

 

PS. Oletteko jo käyneet katsomassa uutta näyttelyä vaihtuvien näyttelyjen tilassa? Kaksi viikkoa sitten perjantaina 2.12 avattiin Markku Könkkölän ”Pohjolan orkideat” -valokuvanäyttely. Suosittelen kurkkaamaan, mikäli museolla käväiset, upeita kuvia Pohjolan luonnon kukista!

-Milla, työssäoppija-

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s