Jäähyväiset näyttelylle

Olemme tehneet museolla asiakastyytyväisyyden kartoitusta, pohtineet huonoja ja hyviä puolia sekä etsineet tärkeimpiä muutoskohteita. Olemme mietiskelleet

ulkosivu
Kesällä ulkosivu näytti tältä. Nyt päätyikkunan on vallannut ilves.

, millainen
on hyvä näyttely ja hakeneet oppia muista museoista. Olemme keränneet kourakaupalla ideoita, karsineet lähes yhtä paljon ja hioneet näkemyksiämme. Olemme kirjoittaneet, piirtäneet, laatineet suunnitelmia ja teknisiä piirustuksia. Olemme vertailleet, tehneet tilauksia ja neuvotelleet. Yllättäen aika onkin loppu, ja asiat alkavat tapahtua.

21.12. museomme on avoinna viimeistä päivää nykyisessä asussaan. Sen jälkeen ovemme sulkeutuvat. Joulun ja uuden vuoden maltamme vielä aloillamme, mutta sitten alamme kiivaassa tahdissa rakentaa tilalle sitä uutta näyttelyä, jota olemme niin huolella suunnitelleet. Luulen, että matkalle mahtuu vielä monia mutkia, sattumuksia sekä oivalluksen ja oppimisen hetkiä.

vitriinit
Puuvitriinejä vai jotakin aivan muuta? Kesällä sekin selviää.

Olemme huolestuneita, innoissamme ja malttamattomia jo aloittamaan työmme. Kevätpuolella niin blogin kuin muidenkin kanavien kautta jaamme tietoja ja tilannepaloja töiden etenemisestä. Nopeammin kuin nyt tahtoisin huomaamme, että elämme jo alkukesää ja pääsemme jännityksensekaisella kauhulla avaamaan museon ovet uudelleen. Silloin on teidän vuoronne tulla sisään, kokea, tulkita ja rakentaa näyttelyä omalta osaltanne. Uskon, että yhdessä saamme tehtyä siitä juuri oikeanlainen tähän museoon.

Oikein hyvää ja rauhallista joulunodotusta!

-Annukka

Jätä kommentti